onsdag den 25. februar 2009

THOUGHTS and DREAMS

Wishes

Hvis jeg dog bare havde pengene til de støvler eller jakken, så ville jeg være en meget lykkelig pige.

tirsdag den 24. februar 2009

HOME

Nårh, men fik H&M Home katalog ind af døren, og da mit kedelige værelse trænger til bare en smule fornyelse, kom der en masse spændene tanker frem. 

Grafisk & enkelt


Farve & Energi


Naturlig & Personligt


Klassisk & Maritimt


Har haft en hyggelig studiedag i dag, hvor jeg har tullet lidt rundt her hjemme og haft en hurtigt møde på skolen - så fik jeg luftet de nye solbriller, da det har været et helt fantastisk forårsvejr i dag, AND I LOVE IT. Glæder mig allerede utrolig meget til sommeren rammer os - men vi er desværre kun i slut februar. 

Kærlighed

onsdag den 18. februar 2009

You've got MAIL!

Endelig kom de - de længe ventede half taint solbriller fra Chanel, som jeg bestilte for nogle uger siden. Der havde været nogle problemer med den danske told, som gjorde at de nu ikke er mine bedste venner mere!



Men de er hjemme og jeg er glad - så kunne det vel ikke have været bedre. Jeg endte ud med at betale 255 .- ekstra for postdanmarks ekstra hårdt arbejde og told. Hvad synes i om dem?

Kærlighed

lørdag den 14. februar 2009

Pede og Stoffer

På min tur tidligere i går, kom jeg ved et tilfælde omkring lukketid forbi Pede og stoffer, hvor jeg fandt disse to skønheder:


Det første par er fra Ganni mens det andet par er fra Sonia Rykiel. Da finanskrisen raser over os for tiden, var de nødsaget til at sælge ud af lageret og jeg fik derfor disse to for knap og nap ingen mønter - 500kr.
Jeg havde kigget lidt på Sonia Rykiel for noget tid siden, men havde ikke lyst til at give nypris for dem. Er helt vild med den runde hæl, som minder en smule om nogle fra Marc Jacobs
Nu må tiden bare vise om jeg er modig nok til at lade de 181 cm spassere i dem, så de ikke kun bliver brugt til speciale lejligheder.


THOUGHTS


I dag har jeg tullet lidt rundt inde i København, for at se om jeg kunne finde noget inspiration og lidt interesant. Her har jeg pelsvest fra By Malene Birger, kollektions prøve, kjole fra Louise Mehl, Læder jakke fra Zara, Bælte fra By Malene Birger, taske fra Piet Breinholm - The Last Bag og bukser fra H&M.
                                                          1.                                    2.
3. 4.

Jeg er lidt af en kjole elsker og kan ALDRIG få nok af dem. Den første og anden kjole er fra Rabens Saloner, den første er jeg nu ejer af. Den tredje kjole er fra COS, jeg er personlig helt vild med den og overvejer nøje om jeg skulle stå tidlig op mandag og drage mod byen igen for at købe den. Fjerde kjole er også fra COS, synes den var sød, men... kom på andre tanker.  

Kærlighed

tirsdag den 10. februar 2009

YDE!!


Har kigget billeder og designere igennem fra Copenhagen Fashion Week og faldt over YDE, efter designereren Ole Yde. Hans kollektion for sommeren 2009 emmer af elegance, femininitet, romantik og alt det som næsten betegner den klassiske kvinde - set fra hendes gode side selvfølgelig. Vil nu prøve at finde ud af hvor hans design kan købes.



søndag den 8. februar 2009

So Sweet!



Nu har jeg i UTROLIG lang tid - godt og vel 1 år - drømt om at være ejer af et par af de helt fantastisk smukke sobriller fra Chanel - model S5018. Har mange gange siddet med et billede af Olsen tvillingerne, fra Chanel fall 2008 showet, hvor Mary Kate har de smukke solbriller på, og drømt mig langt væk.
Jeg har ENDELIG fået taget mig sammen og bestilt brillerne hjem - så jeg kan være klar til al slag dansk sommervejr! Købte dem i torsdags over Ioffer, så de burde være hjemme hos mig i morgen eller torsdag - glæder mig som en lille pige. Det eneste problem - tiny problem - er bare at jeg ikke ved om formen passer til mit ansigts. Men det ser jeg på når de er kommet sikkert hjem.


Kærlighed


tirsdag den 3. februar 2009

Fashionistas


Copenhagen Fashion Week begynder i morgen, onsdag, og frem til søndag. I den forbindelse har Fashionistas, som sælger ekstrem lækre designer vare, fra fx Mulberry, Marni, Marc Jacobs og andre fantastiske designere, til lav pris, valgt at holde angementer fra onsdag til lørdag. Normalt ved deres angementer, skal man tilmelde sig, men til disse er det ikke nødvendigt! LÆKKERT