søndag den 28. marts 2010

INSPIRATION FROM 1970'S

Photobucket
Det sjove ved mode og design, er at det fra tid til anden løber lidt i ring, går i hi og kommer op igen nogle årtier senere. Dette kan ses i Chanels sommer kollektion med de høje træsko - som jeg har en lille svaghed for - hvor inspirationen er hentet fra 1970'erne. Efter Karl Lagerfeld viste træskoene frem i spring/summer kollektionen, har higstreet mærkerne været godt igang med at efterligne de skønne clogs. Personligt ville jeg ikke gå ud og bruge mine hårdt tjente penge på Chanels, men overvejer virkelig at bestille et highstreet træsko hjem.

MIU MIU HOBO

Photobucket
Photobucket
Endnu en taske er kommet hjem i sikkerhed. Denne gang er det den super smukke Miu Miu matelasse læder hobo. Den har været udsolgt på Net-A-Porter i noget tid og vi her hjemme har ikke kunne finde den andre steder, så da der pludselig dumpede en mail ind om, at de havde fået sendt en retur, måtte vi slå til!


torsdag den 25. marts 2010

OVER


Muse er lige så stille blevet skiftet lidt ud med Jeff Buckley. Har haft hans album So Real på min ipod i nogle år, men har altid haft nogle sange som jeg holdt mere af end andre og har derfor let og elegang sprunget mange sange over. Men for nogle uger siden, trængte jeg til at høre hans version af Lover, You Should've Come Over og blev lidt fanget af den helt fantastiske stemning han kan skabe. Så lyttede for første gang hele hans album igennem - rigtig lyttede igennem - og faldt godt og grundigt for hans version af I Know It's Over af The Smiths. Så for tiden bliver der ikke rigtig spillet så meget andet end Jeff Buckley, Sufjan Stevens, Teitur og selvfølgelig Muse.

torsdag den 18. marts 2010

MCQUEEN BRACELET

Photobucket

I går landede dette Alexander McQueen armbånd trygt og godt i det lille rækkehus . Lige for tiden er der gået meget McQueen i den her hjemme - hvis man kan sige det på den måde. Synes hans accessori kollektion til denne sæson er utrolig skøn. Den er med dødningehovederne, som McQueen er kendt for, mørk og enkel. Bestilte en halskæde og nogle øreringe hjem i december - begge med de velkendte dødningehoveder - som jeg er super glad for og ofte tager i brug. Så er sikker på armbåndet nok skal få en god plads på mit venstre håndled.

A WALK IN THE SUN

Photobucket
Photobucket

Har været en rigtig pjækkerøv i dag. Gav mig selv lov til at sove længe og tog senere med min veninde og vores hunde ud til dyrehaven med bagels, kaffe og frugt. Vi har hygget os helt fantastisk meget, bare tullet rundt i det skønne forårsvejr - har jo haft helt op til 15 grader i dag! Efter nogle timer i dyrehaven kørte vi til Lyngby og besøgte Paradisis, hvor vi fik lidt lækker is og kaffe. Kom hjem med en møg beskidt hund, han havde rullet sig i hestemøg, gamle blade og mudder - så han blev meget hurtig smidt i bad.

IT WAS LOVE AT FIRST SIGHT

Photobucket

Har siden jeg så denne kjole for første gang, for godt og vel et halvt år siden, haft et utrolig stort crush i den! Synes den er så fantastisk smuk og havde lidt håbet på, at den kunne komme til at hænge sammen med mine andre maxi kjoler. Men må se i øjnene at det måske bare ikke er os. Denne smukke sorte silke - georgette med oversize heste print, er fra den amerikanske designer Kimberly Ovitz og kan nu findes på Net-a-porter til 1321euro - svarende til 9800DKK.

onsdag den 17. marts 2010

ACNE X LANVIN 2010

Photobucket
Photobucket

Lanvins kollektion for svenske Acne kan nu købes på Acnes hjemmeside. Synes personlig rigtig godt om de skønne, feminine kjoler, men da den stramme plan for 2010 skal holdes, og jeg stadig mangler at få en lækker jakke hjem, må det forblive en drøm. Ville ellers have været fantastisk at gå sommeren i møde i en Acne x Lanvin kjole.

17032010

Photobucket
Har i dag haft forelæsning på Campus om de kommende eksamner, som venter ikke ret langt ude i fremtiden. Lige nu føler jeg bare det skal overstås, men har på fornemmelsen, at når først eksamen står lige for døren, vil jeg gerne have en fantastisk karakter og gøre næsten alt for at få den. Men på nuværende tidspunkt, skal modulet overstås om det så kun lige er bestået! Nu vil jeg skynde mig at hoppe op på cyklen og drøne ned og handle lidt ind - har ingen ting i køleskabet og vil gerne prøve at lave noget tom-yum suppe i morgen - inden min stedmor kommer og henter. Skal hjem og overraske min papa som har fødselsdag i dag. Han ved ikke min bror og jeg kommer, så er næsten sikker på, at han bliver fantastisk glad, når han træder ind af døren, dufter hjemmelavet thaimad og ser de to største unger.

tirsdag den 16. marts 2010

GARDE-ROBE

Photobucket
Photobucket

De smukke Carin Wester wedges og sandaler kan nu findes på Garde-Robes hjemmeside. Ville selv blive en utrolig lykkelig pige, hvis der landede et par wedges eller sandaler hjemme hos mig.

mandag den 15. marts 2010

SAY HELLO TO YOUR NEW FRIEND - ALEXA

Photobucket

Endelig er Alexa kommet hjem i sikkerhed, efter meget lang tids venten! Mulberry ringede i eftermiddags, mens jeg lå og slumrede, og fortalte at de lige havde fået hende ind af døren. Så jeg skyndte mig at komme op af sengen, fik noget tøj på og drønnede ellers ud af døren mod byen. De var gået med til at lægge hende til side i to timer, så ingen tid at spilde. Der er kun kommet to til Danmark af Oversize Alexa i sort lammeskind med python remme, og de får ifølge personalet, ikke flere hjem af denne model, så føler mig jo som en lykkelig pige i wonderland. Hun kan dog findes på Mulberrys hjemmeside. Nu skal hun introduceres for de andre skønheder, og er sikker på at vi bliver fantastiske venner. I Mulberry faldt jeg for nogle nye armbånd med sløjfer, som de lige havde fået ind af døren. Overvejer lidt at smutte forbi når feriepengene er gået ind på kontoen, og Buberry trenchcoaten også er i sikkerhed, og få et med hjem.

U2 I 3D


I fredags var ude og spise med min far og søskende - minus den mindste - på SilomeØsterbrogade. Her fik vi det lækreste Thaimad. Bestilte selv en Tom-yum suppe og en Kylling i grønkarry med små auberginer, det var super lækkert. Efter maden tog vi til planetariet, hvor min far havde bestilt billetter til U2 i 3D. Men da billetterne skulle hentes inden kl.20, og vi var der meget god tid i forvejen, fik vi tiden til at gå med at tulle rund og prøve de ting der var. Filmen var fantastisk godt lavet og sad nogle gange og fangede mig selv i at leve mig ind i oplevelsen som publikum.

torsdag den 11. marts 2010

ALICE IN WONDERLAND

Photobucket

I aften skal jeg ind og se Tim Burtons version af eventyret Alice I Eventyrland, med to af mine skønne veninder. Min ene veninde, som har bosat sig i Århus for at læse, kommer tilbage til sjælland for en kort stund og det skal selvfølgelig nydes i fulde drag. Så aftenen står på lagkage hos hende - hun havde fødselsdag i går -, biografen og måske en lille øl eller et glas vin efter filmen. Er sikker på, at det bliver en fantastisk aften.

onsdag den 10. marts 2010

RED CARPET

Photobucket
Elizabeth Banks - Versace Nicole Richie - Reem Acra
Photobucket
Zoe Saldana - Givenchy Diane Kruger - Chanel
I søndags var der Oscar show og som så mange andre sidder jeg og savler over de smukke kjoler, som blev vist frem på den røde løber. Tænker lidt tilbage på gymnasie tiden, hvor en af de bedste fester var Galla festen. Man kunne bruge uger, nogle gange måneder på at finde den perfekte kjole, finde ud af hvem man skulle følges med og alt det der ellers hørte til. Det savner jeg en lille smule. Synes det er så sjældent, man får lov til at troppe op i lang kjole, højt hår, fuld krigs make-up og ødelægge en lancier ved at falde og miste den ene sko, som rammer en af de andre dansere. Kjolerne ovenfor er et uddrag af mine favoritter fra i søndags, i kan se et lidt større uddrag her.

mandag den 8. marts 2010

ALEXANDER MCQUEEN PRE-FALL 2010

Photobucket
Photobucket
Photobucket


Utrolig smuk pre-fall kollektion fra den afdøde Alexander McQueen, som desværre belv en af de sidste RTW kollektioner designet af Lee Alexander McQueen. Er personlig vild med de grafiske kjoler, som kendetegner McQ, hvor man fx. kan finde dødningehoveder i printet, endnu en ting som kendetegner McQ. Hans kollektion er præget af tweed, victorianske-snit, grafik, suits, pels og blonder.

lørdag den 6. marts 2010

YSL 6224

Image and video hosting by TinyPic

Lå i formiddags og sov nattens brandert ud, da det bankede på døren. Der stod postmanden med en rigtig fin lille pakke fra London Eyewear, hvor min mor - som jeg ENDELIG fik med på ideen, om et par fine YSL 6224 briller - havde bestilt briller fra i mandags. Fantastisk skøn overraskelse, troede faktisk ikke at der blev leveret pakker ud om lørdagen, men det er jo kun bonus. Efter at have set Hanelli med et par YSL 6224 sidste år, blev jeg en lille smule hook på dem og prøvede med al kraft at overtale moderen til ideen, men hun blev ikke rigtig fanget. Synes bestemt de er skønne, men må lige prøve at finde ud af, hvordan man får mærkets navn af fra højre brilleglas.

fredag den 5. marts 2010

SO FINE!

Image and video hosting by TinyPic
Ville super gerne - som i virkelig gerne gange flere tusinde - gå sommeren i møde, i disse lækre, meget høje wedges! Men det må blive ved tanken, for 5 inches, svarende til ca. 13cm, bliver for højt.
We would have been the perfect match, but, my darlings, you're simply to tall!

tirsdag den 2. marts 2010

COCO SUMNER

Photobucket

Coco Sumner er bestemt en af de unge kvinder, som jeg beundre. Hun er en fantastisk sanger, synes godt man kan høre hun er datter af Sting, og utrolig smuk. Har ventet i år på, at hun skulle udgive et album. Nu har hun endelig udgivet en EP, som desværre ikke er kommet til Danmark endnu. Men mon ikke man kan bestille den hjem over UK. Hvis ikke man kender hendes musik, kender man måske Coco fra Buberry's S/S08 kampagne, hvor hun sammen med bl.a. Agyness Dyan og Lilly Donaldson var kampagne model.

CAN I OFFER YOU SOME TEA?


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Jeg er primær kaffe elsker, men har samtidig også en tendens til at falde for fantastisk skøn te! Det skete i dag, hvor jeg kunne blande selv te - elsker at dufte til teen, før jeg køber, det giver fx en idé om hvor bitre de måske er. Normalt er jeg til Pukka og Kusmi te, men kan godt se at de tre nye får en rigtig god plads, ved siden af mit kaffe forbrug. Jeg faldt for Bailey's cream te, skovbær frugt te og Cocktail frugt te - som får den mest fantastiske lilla farve, efter at have stået 8min! Så te fra Fredssted, velkommen i skuffen.