lørdag den 14. februar 2009

THOUGHTS


I dag har jeg tullet lidt rundt inde i København, for at se om jeg kunne finde noget inspiration og lidt interesant. Her har jeg pelsvest fra By Malene Birger, kollektions prøve, kjole fra Louise Mehl, Læder jakke fra Zara, Bælte fra By Malene Birger, taske fra Piet Breinholm - The Last Bag og bukser fra H&M.
                                                          1.                                    2.
3. 4.

Jeg er lidt af en kjole elsker og kan ALDRIG få nok af dem. Den første og anden kjole er fra Rabens Saloner, den første er jeg nu ejer af. Den tredje kjole er fra COS, jeg er personlig helt vild med den og overvejer nøje om jeg skulle stå tidlig op mandag og drage mod byen igen for at købe den. Fjerde kjole er også fra COS, synes den var sød, men... kom på andre tanker.  

Kærlighed

4 kommentarer:

Lykke sagde ...

3. kjole ser supersoed ud. har du kopebt den saa?

Natasia sagde ...

Nej:(
Da jeg endelig fik taget mig sammen - og havde mønter i baglommen igen - var den pist væk. Men skulle have købt den. Den var fantastisk og ville have været skøn til sommer:)

Anonym sagde ...

Er Louise Mehl kjolen fra i år? Den ser rigtig fin ud, lige sådan en jeg vil have til sommer. Hvor har du fundet den?
Kh
Angie

Natasia sagde ...

Hej Angie.
Jeg købte denne Louise Mehl kjole sidste år (sommer kollektion 2008). Men er meget sikker på at en lignende kjole er med i hendes sommer 09 kollektion - bare i flere farver. Har set den inde på fashionforme i sort, blå og hvid:

http://www.fashionforme.dk/Pages/dan/Produkter.aspx?cid=14&cgid=d4725cdc-0d47-4d32-8472-291376862156

Har også set den en multicolor på youheshe:

http://www.fashionforme.dk/Pages/dan/Produkter.aspx?cid=14&cgid=d4725cdc-0d47-4d32-8472-291376862156

Den er super lækker. Har den selv i tre forskellige farver, hvid, grå og koral - nogle gange har man jo næsten brug for samme kjole bare i flere farver:) Jeg tager dem frem både sommer og vinter.

Håber det kunne hjælpe:)