torsdag den 5. november 2009

PROTECT THE SKIN YOU'RE IN!
Går og overvejer om jeg skal ud og invisterer i endnu en Marc Jacobs - Protect the skin you're in t-shirt. Har en lilla med Marc Jacobs ham selv, som jeg er fantastisk glad for, og ved at jeg vil blive lige så glad for en hvid med Naomi Campbell. Men går jo også og drømmer om ny seng, en fin lang vintage pels jakke og et par lækre wedges fra Minimarket - må se hvad den kommende måned bringer. 

5 kommentarer:

Merete sagde ...

Jeg har en gråmeleret med Helena Christensen, som jeg købte lige da de kom ud og som jeg har været så glad for. Så jeg har lige købt en lyserød med Chloë Sevigny. Den hvide med Naomi er også super fin.

Natasia sagde ...

Har kun set en lilla med Heidi og en sort med Dita også de to andre med Naomi og Marc inde i butikken. Men den grå med Helena ville jeg også ønske var min. Har slet ikke fået set den med Chloë - den må også være SUPER fin. Har de fået den inde i Københaven?

Merete sagde ...

Jeg fik begge mine fra USA, for mener ikke de har så mange forskellige i Kbh butikken.

Natasia sagde ...

Du får lidt misundelse her fra! Har lige været inde og se på hans hjemmeside, hvilke t-shirts der var og vil virkelig ønske at den du har med Chloë, havnede trygt og godt hos mig:)
Har du fået dem sendt fra en af hans butikker i USA eller en du kender?

Merete sagde ...

Jeg fandt den faktisk til ok pris på Ebay fra en pålidelig sælger. Så det var måske en mulighed for dig at finde en ny favorit der:)