søndag den 27. december 2009

TRUE BLOODI aften er der True Blood Marathon på Zulu, hvor de viser sæson 1 episode 1-9. Er blevet en lille smule bidt af serien.Startede med at være meget skeptisk, da jeg normalt ikke er til film og serier om vampyrer og andre overnaturlige væsner (ud over Harry Potter, selvfølgelig). Men efter at have set nogle afsnit, er det næsten blevet til noget hen af afhængighed. Så hvis i ikke har noglen planer for aftenen og havde en sofa aften i tankerne kan serien anbefales. Er desværre ikke selv hjemme til at se den, skal ind og se Avatar med nogle veninder, men har været lidt snedig og sat den til at blive optaget

3 kommentarer:

MiaMaria sagde ...

Åh, jeg elsker bare True Blood... har set sæson 2 og kan slet ikke vente til sæson 3 starter til sommer (i USA vel at mærke:))

Der er vist desværre ikke den største fanskare i Danmark..

Jeg elsker at det, i modsætning til Twilight, er en vampyrserie for voksne- masser sex og lækre kroppe, især Sookie og Eric... YUM!

Sookie Stackhouse er faktisk også gået hen og blevet lidt af et modeikon for mig... jeg har også et indlæg og samme True Blood på min blog, og man kan se at mange af mine nyindkøb bærer tydeligt præg af min Sookie fascination! :)

Fik du set sæson 1 færdig, og hvad synes du så? :)

// Mia
http://life-lust-loveliness.blogspot.com

Natasia sagde ...

Er også helt bidt i True Blood! Fik set 1.sæson og 2.sæson færdig, og venter som dig på at 3.sæson kommer. Fandt en amerikansk side, hvor jeg kunne se dem - når man først er begyndt kan man ikke bare sådan lige stoppe eller vente til det kommer i tv i Danmark.
Overvejer lidt at købe bøgerne hjem, har fundet en side hvor man kan få hele serien for omkring 300DKK - play.com. Så kan man måske også finde ud af hvem der tog Bill,om Sookie S. finder ham og fortæller sit endelige svar og om der måske kommer til at ske lidt mellem Sookie og Eric efter hun har fået noget af hans blod! Massere af spekulationer:)

MiaMaria sagde ...

Jeg hadede jo Eric i starten.. syntes han bare forsøgte at ødelægge alt mellem Sookie og Bill, og det var jeg, som den romantiker jeg nu engang er, ikke særlig tilfreds med!

Men den der scene i slutningen af sæson 2 hvor Sookie drømmer at hun og Eric ligger i sengen sammen, og han bliver helt øm og lidt menneskelig og smiler så smukt... der tænkte jeg godt nok Holy Smokes... han er da for dejlig!!
Så nu glæder jeg mig til nu frække scener med Sookie og Eric- et lækrere par finder man vist ikke nogle steder!

På min (nyopstartede blog) er der også et indlæg om true blood- jeg har købt mit box set hos amazon.. se evt. mere på min blog :)

Rigtig fed og interessant blog du har dig... og din kærlighed til Muse deler jeg også ;)