fredag den 29. januar 2010

NY BESTILLING
Faldt over bukserne i Topshop på strøget idag, men var ikke helt glad for prisen! 500DKK for et par som man kan få for 38pund, svarende til 350DKK, på topshops hjemmeside. Så efter en hyggelig dag med min veninde, som købte bukserne i butikken, skyndte jeg mig hjem for at se om de ikke var på Topshops hjemmeside i khaki grøn, og de var der i min størrelse og ekstra lange - JUBII. Så fandt jeg ved siden af den meget look-a-like Alexander McQueen t-shirt på sale til 15pund, så den røg i kurven samtidig. Brugte rabatkoden TSFIRST15 og sparede shipping på 5pund

3 kommentarer:

Stephanie H sagde ...

De har også et par lignende på H&M's hjemmeside, med syninger omkring knæene. (virkelig fede)
De kalder dem treggins (i know, wierd name)
Bare hvis du var på udkig efter flere.

Nice blog btw!
Du er velkommen til at kigge forbi!


S
www.stephaniehonore.blogspot.com

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Natasia sagde ...

Stephanie H: Har kigget på tregginsne med syningerne- super super fede - men er lidt af en bangebuks når jeg skal bestille bukser fra H&M, frygter at de ikke er lange nok.
Mange tak, skyndte mig også lige forbi din blog og blev helt fanget! Måtte lige se en masse sider tilbage, meget inspirerende:)

Sabine Yvonne: mange tak:) Har lige fået en besked om, at det er sendt afsted, så GLÆDER mig super meget til at det lander hjemme hos mig:) Bukserne sidder fantastisk godt - ihvert på min veninde, håber de sidder lige så godt på mig - man får smalle lækre ben:)
Super fed blog du har!:)