onsdag den 3. december 2008

The Last Bag

I sidste uge overaskede min mor mig, med den bedste julegave og fødselsdags gave x 2 år. Vi tog en lille tur til Købehanvn, hvor målet startede med at være en lammeskinds gilet fra Karen Millen. Men min mor insisterede på at vi startede med at kigge lidt i Magasin, det kunne jo være at de havde pelsvesten der - men nej. På vej ned til stuen, ender vi med at stå ansigt til taske ansigt med en grå/lilla taske fra The Last Bag - Piet Breinholm. Jeg havde i lang tid snakket om lige præcis denne taske, bare i rød, og havde snakket med min mor om at lave det til en form for julegave x 2 og fødselsdags gave x 2, men havde bestemt ikke regnet med at hun ville gå med til det. Men pludselig spørger hun: Hvilken farve vil du have den i? Mens jeg står med store glasøjne og kigger på den lille grå/lilla taske - som nu har en tryg plads ved siden af de to Mulberry Bayswater tasker.


Det er ikke utroskab mod de andre tasker, men en simpel form for bigami. Modeller, farve og information kan ses på The Last Bag's hjemmeside. 

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej :) Super lækker taske - hvad kostede den og hvordan er størrelsen...?

Natasia sagde ...

Mange tak:)
Jeg kan ikke huske hvad tasken kostede - mener det var 3800.- men min mor mener det var 4800.-
så et sted mellem det:)
Jeg synes størrelsen er fin. Bruger den til skole, hvor jeg har plads til bøger (2-3 bøger), notepapir, mad og lidt af alt det andet (kalender, skriveredskaber, nøgler m.m). Men der kan også være plads til en computer - har selv macbook og den er der plads til - og mapper, så synes størrelsen er perfekt til det:)

Natasia