mandag den 11. maj 2009

Chanel 2.55 med Valentine's day charms

Prøvede i sidste uge at ringe til Chanel KBH, for at høre om de havde denne smukke Chanel 2.55 fra spring - summer kollektionen. Det havde de desværre ikke - og var heller ikke villige til at prøve, at bestille den hjem fra udlandet - det gjorde mig en smule sur, da jeg betegner det som utrolig dårlig kundeservice. I dag gik jeg så i gang med at ringe til nogle af de europæiske Chanel butikker. Havde ikke heldet med mig i UK - der var den udsolgt i alle butikkerne, men havde som modsætning held i Frankrig. Startede med at ringe til Cannes, da jeg rejser til Nice her i slutningen af maj, hvor en sød kvinde fortalte at de lå inde med én. Den éne er nu lagt til side til mig, så den kan hentes når jeg rejser derned. 

9 kommentarer:

Merete sagde ...

Nej hvor skønt og laber taske. Jeg synes desværre også at servicen i Chanel butikken er virkelig ringe. De er aldrig villige til at bestille noget hjem og er generelt meget nedladende derinde. Virkelig ærgeligt for det er jo nogle skønne sager de har derinde.

Natasia sagde ...

Kan kun give dig ret. Gik også og bandede og svovlede nogle dage efter, at have snakket med ekspedienten. Synes netop, når det er så ekslusivt et mærke, at de burde ringe rundt for at høre om det var muligt at få den hjem fra andre butikker i europa, i stedet for at man som kunde skal have besvær med det. Men nu kommer den snart hjem, og så får man som bonus en tur til Nice oven i:)
Har hørt lidt om, at før de vil hjælpe en "på den rigtige måde" skal man have købt op til et vist beløb. Men synes bare ikke det giver en større mening, da det er svært at nå op på det beløb, hvis de ikke vil hjælpe med at få specielle designs hjem:)

Merete sagde ...

Nej når de ikke vil hjælpe kan det jo ikke lade sig gøre at handle for de beløb. det er kun en enkelt af de Chanel sager jeg har, som er købt i København for føler mig alt for overset når jeg er derinde. Men så er det jo bare skønt at de er villige til at hjælpe i andre lande. Jeg er spændt på at se om tasken kommer med dig hjem.

Natasia sagde ...

Det var også en helt anderledes behandling jeg fik fra både England og Frankrig. De tjekkede op og henviste til andre butikker. ja, det bliver fantastisk at få den hjem:)

La Mode sagde ...

Åh hvor er den fin! Vil glæde mig til at se den live ;)

/Noelle

Natasia sagde ...

Kommer til at ligge en masse bag love på bloggen det sekundt jeg er landet i Danmark med den:)

skabetfyldt sagde ...

Den er så smuk den taske.

Ida sagde ...

Lucky you. Hvis det var mig, ville jeg have vild meget lyst til at svinge ind forbi Chanel butikken, med tasken under armen.. - bare lige for at tænke for mig selv "ha ha, jeg fik tasken alligevel.."

info sagde ...

Hej!

Kan fortælle, at jeg fandt det på den billige; http://www.brandsinfashion.com

Super hurtig levering oxå;)