onsdag den 3. juni 2009

Chanl 2.55

Så er jeg kommet hjem fra en skøn tur i det syd franske, Nice. Landede i mandags, men har desværre haft en smule travlt med klinikken. I lørdags tog min veninde og jeg et smut forbi Cannes, hvor jeg havde en aftale med en ekspedient, Cecil, i Chanel. Hun havde lagt denne smukke Chanel 2.55 til side. Var meget i tvivl om det skulle være denne eller den helt klassiske, med CC lock og læder i kæden, men efter mange minutters fortvivelse, blev det denne skønne sag. Fik kort til sælgeren Cecil, som varmt kan anbefales, og har allerede snakket med hende om en nummer to Chanel taske. Hun vil lægge en klassisk Chanel 2.55 jumbo i grå fra kommende vinter kollektion, til side til mig. Den vil jeg glæde mig til at hente i juli/august

Kærlighed

8 kommentarer:

Merete sagde ...

EJ den er super smuk. Tillykke med den og den grå Jumbo lyder da ikke mindre end fantastisk. Jeg går og drømmer om en Jumbo og i en grålig nuance kommer den da ikke til at lyder mindre skøn.

/Merete

Natasia sagde ...

Mange tak:) Har gået i lidt tid - før rejsen til Cannes - og tænkt på en i grå, men de havde den desværre ikke da jeg var der. Hvilken farve vil du have den i?

mille sagde ...

UUUUJJJJ, tillykke! jeg skulle lige til at kalde dig en heldig gris, men jeg er ret sikker på, jeg ved hvor meget du har måtte arbejde for at få den ... men du er nok også den person, jeg kunne forestille mig, vil holde allermest af sådan en :) og apropros, hvor meget har du givet for den?

Natasia sagde ...

Ahh var for to sekunder siden forbi din blog:)
Den er fantastisk, er SUPER glad for den. Måtte give 1960 € for den, så omkring 15000.-

Signe sagde ...

wauw! Tillykke med den! Jeg drømmer virkeligt om at komme til at eje en Chanel taske, men eftersom jeg skal være på su de næste mange år frem, så bliver det vidst ikke til noget foreløbigt.

camilla sagde ...

Skal til cannes i juli, måske man skulle svinge forbi chanel butikken :-). Den ligger på croisetten ikke?

Natasia sagde ...

Jo den ligger på 5. La Croisette. Hvis man er i Cannes, skal man næsten tage et lille smut forbi - man bliver med stor sikkerhed fanget af et eller andet:)

Anonym sagde ...

1.890 € kostede min - sendt fra Chanel i Berlin (købt i august). Total super service.
Chanel butikken i KBH eller var det Birger Christensen miro afdeling af Chanel?!? Her kunne jeg blive skrevet op på en liste...håber IKKE det kaldes (kunde-)service???