onsdag den 11. august 2010

THE INVESTMENT

Photobucket
Har lavet en investering for livet. I noget tid har jeg haft tanken om at bruge min opsparing på et ur. Nogle vil mene at det er ondsvagt og de penge burde bruges på en bil, depositum til lejlighed, møbler eller andre "voksen ting". Men efter at have tænkt over det i noget tid gjorde jeg op med mig selv, at bruge penge på en bil betyder ekstra udgifter i form af benzin, vægtafgift m.m, ved depositum til en lejlighed kan jeg bruge lønnen og møbler må komme efterfølgende. Et ur som Rolex, er svære at komme til, når det "rigtige voksen liv" begynder og det var formentlig den tanke der gjorde, at jeg valgte uret frem for bil, lejlighed eller møbler. Før valget faldt for Datejust har jeg siddet og kigget frem og tilbage på vintage ure og nye ure, undersøgt urmagere, priser og prøvet at forberede mig på alt der havde med Rolex at gøre. Har heldigvis en mor som ved hvad der skal følge med, hvem man skal forhøre sig hos og hvor jeg kan få uret verificeret, så har haft rigtig god backup. Jeg købte mit ur fra nyt hos en urmager, som havde brugt det til messer i Tyskland. For at være sikker på dets ægtehed tog jeg forbi Klarlund på Vesterbrogade i mandags for at få det verificeret - vil ikke risikere at stå med et fake ur, som ikke kan komme til service eller andet. Her så jeg på et vintage Date stålur fra 1985 og jeg var solgt, men mere om det på et senere tidspunkt! I dag var jeg ude og hente mit ur hos Klarlund og jeg er så glad for det. Min hidtil bedste investering.

4 kommentarer:

Acie sagde ...

Uh, det er en god investering!! Sådan et står også på min liste over klassikere, der skal anskaffes en dag:)

(og psssst - var du på Pixies sidste onsdag monstro? Bare sådan helt tilfäldigvis - jeg er virkelig dårlig til at genkende folk, så det kan også have väret en helt anden.. men man dör jo ikke af at spörge:) ).

Natasia sagde ...

Det havde også stået på min liste over klassikere, som SKAL hjem i sikkerhed - det gør Chanel ballerinaerne også, nogle smukke basser du har fået dig:)
Hellere spørge end at undre sig. Var dog ikke på Pixies sidste onsdag - var der torsdag ugen før, så tæt på, men ikke tæt nok:D

Miss Maybe sagde ...

Ih, det er godt nok også fint. Jeg drømmer også om engang at føje et lidt større og gerne vintage til "samlingen". Stort tillykke med skønheden - jeg er helt sikker på, at du ikke kommer til at fortryde det!

Anonym sagde ...

Suk, jeg er SÅ misundelig... :)

Jeg har også altid drømt om et lækkert Rolex-ur, men er en smule usikker på at bruge de 70.000kr som er nødvendige for den ønskede model :P Men ÈN eller anden dag...

Tillykke med det smukke :) Jeg må se det på mandag...