torsdag den 19. marts 2009

POSITIV - NEGATIV!

Lad os starte med det positive:

Har endelig fået mig sammen til at bestille disse smukke wedges hjem fra Bronx. Kom forbi Acies blogg i går aftes, hvor hun havde skrevet et indlæg om at man nu kunne få dem på Ellos. Havde ellers fundet en tysk side som kunne sende til Danmark, men Ellos gjorde nu det hele meget nemmere. Endvidere kom der en ekstra lille (eller nu mere stor bonus) oven i - fik 50% på dem. Havde små problemer med at bestille dem hjem over nettet, så skyndte mig at ringe til dem inden jeg skulle ud til min hudlæge.  SÅ vender historien.

Nu til det negative:
Var som skrevet, op over, til hudlægen, grundet mindre god hud. Her skulle jeg også lige have tjekket et modermærke - og måske få ny tid til at få det fjernet. Men da lægen så på det, synes han bestemt ikke, at det var noget som skulle vente, så han fulgte mig ind på briksen, bedøvede det sted som skulle væk og væk var det. Så sidder nu med et lille snit på maven og tre sting

4 kommentarer:

mille sagde ...

hahaha, jeg har lige gjort præcis det samme!! minus hudlægen, altså. måtte også ringe til sur ellos dame og overbevise hende om rabatkodens gyldighed... dang. det er derfor jeg ringede til dig - ville også fortælle mig om skoene! hæhæ.

myz fra millz

Anonym sagde ...

ej hvor heldigt - er det en rabatkode du har lyst til at dele?

Natasia sagde ...

Mener at den kode jeg brugte var: 195832
Ved ikke om den kan bruges mere, men det er da værd at prøve:) At få 50% på nye kollektioner er jo altid skønt.

mille sagde ...

De sko er bare for lækre!!!