onsdag den 25. marts 2009

Tænketank!
Jeg går så småt og overvejer hvad jeg skal mixe sammen til professions festen d. 9.april. Det her er et af de mange sæt jeg har i tankerne. Tanken er så at jeg skal have de snart hjemkommende bronx wedges på:) 
Hvad synes i? Skal jeg vælge noget som er helt anderledes?

Molto meget kærlighed fra boghytten

3 kommentarer:

Lykke sagde ...

Lidt for maskulint med jakken sys jeg maaske. og husk der kommmer jo maend nok i forvejen, saa du behoever ik sku foele dig som en;) laekre maend/fyre er jeg sikker paa, hvor jeg aerger mig over ik at ku nyde dén udsigt med dig. fnis fnis, fnider fnider

Natasia sagde ...

det må du jo ikke sige! Har lige været ovre i genbrugen og købe to nye habit jakker - to er måske lige i overkanten - men gik amok! Stamper i gulvet og siger: JEG VIL HAVE MANDE JAKKE PÅ:)
Lige så snart jeg er færdig med denne her *** opgave bekynder jeg selvfølgelig at læse an/fys men begynder også at eksperimetere med stativet.

Lykke sagde ...

Jamen jakken i sig selv er fed, men ik lig paa dén aften ser du nok. det ska jo vaere maendene der laegger an paa dig, og ikke de andre toeser! besides de der maend ska jo ha lov til at foele sig som maend;) you see