torsdag den 11. februar 2010

Mr. Nøhr


Image and video hosting by TinyPic

"Hej Natasia. Kærlig hilsen Rasmus Nøhr". Er måske en KÆMPE freak, men blev så super glad da min bror skrev til mig kl. 5 om morgenen sidste weekend, at han havde mødt Rasmus Nøhr i byen og for min skyld var gået over og bedt om en lille hilsen. Sikke en sød bror jeg har.

2 kommentarer:

MiaMaria sagde ...

Min veninde har været sammen med ham... mere end en gang. Nogen skønhed er han jo ikke, lad os bare være ærlige, men det værste er at han ikke han holde p***** i bukserne efter folk lærte hans navn at kende, og gladeligt player 20 piger ad gangen. Heldigvis havde min veninde luret ham tidligt, så det var ikke jordens undergang..

Sorry to burst your bubble... Men særlig heroisk er det da ikke at knalde 20 piger på 21 år, når man selv nærmer sig 40.. Oh well. Different Strokes...

Natasia sagde ...

Har godt hørt lidt rygter her og der, om den famøse Hr. Nøhr i de unge pigers verden. Men er personlig mere til hans musik end ham som person. Har de sidste mange år - siden midt gymnasie - lyttet til hans musik og igennem den kommet videre ud til musikere som Poeten og Lillebror, Karl Bille, Ibrahim Electric mfl.. Og så giver hans musik en eller anden fantastisk stemning når jeg lytter. Så du har bestemt ikke bristet nogen boble:)