torsdag den 29. april 2010

I'M A SUCKER...

Photobucket
af min mors tøj! Hun kommer altid hjem med noget lækkert og er ofte super inspirerende. I dag kom hun hjem fra Malene Birger, hvor disse skønne leggins var kommet i butikken. Har gjort op med mig selv, at de gerne må komme hjem og hænge på mit stativ, så skal ud og søge i kommende uge. De er jo VIRKELIG fine! De kan findes i By Malene Birger til 899DKK.

4 kommentarer:

Fuglen sagde ...

Kommer de ikke til at "hænge" i knæene, pga vægten fra pynten?? Synes de er flotte, har Stine Goya ikke også lavet leggins med knæpynt?

Natasia sagde ...

Skal lige ud og prøve dem, er nemlig også en smule nervøs for at de kommer til at hænge pga af tyngden. Mener også at SG har lavet leggins med knæpynt - kan bare ikke huske om det er fra sommer eller vinterkollektionen.

Fuglen sagde ...

Så må du opdatere, når det er.. :D

Natasia sagde ...

Var lige ude og prøve dem i lørdags og de kom ikke med hjem. Synes umiddelbart ikke tyngden gør noget, følte ikke at bukserne begyndte at falde ned, men kunne pludselig ikke se hvordan de skulle styles og hvad de kunne gå sammen med. Så de blev i butikken. Synes nu stadig de er super fine :)